Homolobbyn, årets julklapp...

Jag får ofta frågan om jag vet om homolobbyn.

En hel del.
Det viktigaste som finns att veta om homolobbyn är hur den är organiserad. Det gäller att förstå den bärande strukturen, då och endast då kan man börja förstå handlingarna och trenderna.

Homolobbyn är ingen organisation. Varken RFSL eller någon annan.
Homolobbyn är ett slags samlingsnamn för små lösa celler runt om i Sverige (och världen) som förenas av en idé, en doktrin. Det kan vara en person i cellen och det kan vara tusentals. Cellerna agerar ("lobbar") oberoende av varandra. De samordnar inte sina aktiviteter utan styrs av doktrinen som är den enda gemensamma nämnaren.
Doktrinen är övertygelsen om att homosexualitet är något bra, friskt, normalt, naturligt och att dessa värderingar bör få en dominerande ställning i samhället, ersätta de "förlegade" familjevärderingarna och allt som inte stödjer homodoktrinen.

Jämför gärna med Al Qaeda som inte heller är en organisation i traditionell bemärkelse utan just det - lösa celler här och där som förenas av en idé och agerar oberoende av varandra.
Denna typ av "organisation" är den senaste tidens påhitt. Man kan gissa att det är lånat från religionen och då främst den katolska kyrkan som alltid prioriterat idé framför hierarkisk organisation.

Och så till något helt annat.. frågan vad jag tycker om årets julklapp, spionboken.
Absolut ingenting. Bra val, bör köpas och läsas, det finns nog inget mer att säga.
Smaksak.

1 kommentar:

Y sa...

knivskarpt inlägg.
tack!
det dummaste homolobbyn gör är att desperat försöka dölja och förneka sin existens. vafför gör de det, vad tycker du?