Så tycker människor om homorörelsen och homopropagandan

Många människor skriver till mig här på bloggen eller kommer fram i samband med mina föredrag runt om i landet. De vittnar om sina erfarenheter av homorörelsen, homolobbyn, homopropagandan, RFSL, RFSU, QX, Qruiser, Pride och annat som finns i den svenska homosfären.
Här är några av dessa obehagliga, hårresande, upprörande vittnesmål:


Jag var en välutbildad, positiv och social flata med mycket nyfikenhet på livet när jag och min dåvarande sambo "kom ut" och blev aktiva inom HBT-rörelsen, vi var visionärer. Fyra år senare var jag trött på allt, deprimerad och full av destruktiva självmordstankar, och min sambo låg på en psykiatrisk klinik. När allt var som värst hade jag bara en önskan, att få lämna allt och dö.
Det krävdes ett och ett halvt års vård och terapi för att jag skulle förstå att HBT-rörelsen med sina sjuka åsikter och sin brutala propagandamaskin förvrängt hela min verklighetsuppfattning.
Idag möter jag andra bögar och flator med skakande berättelser om vad som gick snett när RFSL och homolobbyn bestämde sig för att styra och ställa i Sverige. Berättelser inifrån om lögner och verklighetsförnekelse för "goda" syften såsom homosexuellas rättigheter och lika värde för alla, om livsfarlig lojalitet, om att vara förövare och offer i samma person - och om att till slut lyckas ta sig ur ett fruktansvärt mörker.
/Linnea, 32 år, f d flata

RFSU är monopolist på den sexualpolitiska marknaden. Och det är ett monopol i den klassiska bemärkelsen: sanktionerat av statsmakten. Skattebetalarna står för närmare två tredjedelar av RFSU:s budget, och vid sidan av organiserade homo-, bi-, trans-, poly-, pan- och andra prefixsexuella, är RFSU den enda organisation som riskminimerande politiker lyssnar på, då de närmar sig sexualitetens våta myrmarker. [...]
Några enstaka gånger har dödsföraktande debattörer antytt att RFSU:s sexualliberalism bygger på ekonomiskt självintresse. En tredjedel av organisationens budget kommer trots allt från den affärsdrivande grenen, som omsätter 140 miljoner kronor och kontrollerar 90 procent av den svenska kondommarknaden. Kalkylen är enkel: Ju tidigare och oftare svenskarna låter byxorna falla och kjolarna lyftas, desto större blir vinsten.
/Johan Hakelius, författare, kolumnist, debattör, ur artikeln i Affärsvärlden 8 feb 2011

Precis som många andra tidigare medlemmar kan jag vittna om totalitära förhållanden på Qruiser. Jag blev utfryst av övriga medlemmar när jag började undra och ifrågasätta. När jag protesterade mot något stämplades jag som homofob, varje gång.
Till slut tog jag mod till mig och lämnade sajten. Min flickvän fortsatte att vara aktiv där, ofta tillsammans med våra gemensamma vänner. En orsak var att hon och jag var knutna till Qruiser genom att vi gått i olika klubbar, och knutit känslomässiga relationer med andra medlemmar.
Nu får vi obehagliga hotbrev, men vi struntar i dem.
Det är två år sedan jag lämnade Qruiser, men först nu orkar jag berätta offentligt om det. Det dröjde ytterligare några månader innan min flickvän lämnade homosajten, vilket hon gjorde sedan jag sagt att hon fick välja mellan den och mig.
Jag har kvar tron på att homosexuellas rättigheter ska försvaras, men är rädd för homoaktivister. Jag klarar inte den kontrollen som det innebär att engagera sig i en "queer" verksamhet. Jag vill aldrig mer ha någon som ger mig order.
/Karin, 26 år, lesbisk

RFSL säger att homosexualitet är medfödd och omöjlig att bota bort. Att man är maktlös inför sin störning. Som "nyutkommen" och i behov av hjälp och vägledning kanske man lite naivt tror att maktlösheten förknippas med oviljan och ovetandet, men vidare i organisationens verksamhet får man veta att maktlösheten innefattar hela livet, hela känslospektrat, våra tankar och handlingar. Den hjälpsökande indoktrineras och tvingas in i tron att han saknar alla resurser för att klara av att leva friskt. Individuellt tänkande uppmuntras inte - det är organisationen och doktrinen som gäller. Självständigt tänkande heter homofobi. Föreställ dig att dina känslor nu är din värsta fiende och att varje tanke du tänker kan vara en lögn som kan förinta dig.
På detta nedbrytande sätt tvingas den hjälpsökande acceptera att han "aldrig haft, aldrig har och aldrig kommer att ha kontrollen över sin sexualitet". I detta tillstånd är vederbörande oftast beredd att göra vad som helst för att slaviskt följa doktrinen som dömer honom att sexa analt eller vara jävla homofob i allas ögon. Detta är en utarbetad metod som är genomtänkt sedan homorörelsens begynnelse. Metoden fyller en mycket viktig nyckelfunktion i rörelsens program...
/Anders, 43 år, f d bög

Jag har träffat många av mina killar genom bögsajten QX:s community Qruiser. Det har många bögar, lebbor och de mittemellan gjort i min generation. Nätet blev krogen blev sängen blev delat Ica-kort.
Det som en gång var en del i mitt sexuella uppvaknande är numera mest en äcklig djungel av kukar och fittor. [...] Det är bara 60-åriga gubbar med krokiga kukar som kontaktar mig.
Och vad vill de ge mig, ett krokigt innandöme?
Jag loggade in en sista gång häromdagen. Läste gamla dagboksanteckningar. Det var ytliga utläggningar om favoritmusiken för tillfället eller om något trivialt som hade hänt. Inget om hur dåligt jag egentligen mådde på den tiden.
Och det är vad Qruiser är för mig. Opersonligt, kallt och rått. Jag var någon annan där.
Jag är mig själv nu.
Så jag raderade kontot. Åtta år, 500 dagboksanteckningar, hundratals mejl. Jag raderade allt. Och det känns så skönt.
/Linus Fremin, http://linusfremin.wordpress.com/

Svenska homorörelsen är inget annat än en destruktiv sekt. Deras syfte är enbart att tjäna pengar på medlemmarna vars påstått växande antal och påstått lyckliga sinnestillstånd åberopas varje gång det är dags att söka nästa samhälleliga bidrag eller privata donation.
Vi som ägnar oss åt att bevaka religiösa och sekulära kulter och sekter har länge noterat, först på skämt sen på allvar, att den svenska homorörelsen utefter sin uppbyggnad, styrning, mål och verksamhet kan - och bör! - klassas som sekt, och som sådan som en av de allra farligaste. Det kan många avhoppare från rörelsen intyga.
Många av föredragen och informationsträffarna i RFSL:s regi liknar hjärntvätt och är väldigt kränkande och destruktiva mot individen. Efter flera år i hbtq-rörelsen blir medlemmarna ofta socialt nedbrutna och psykiskt labila.
/Nicklas Jönsson, expert på sekter

Jag har intervjuat en avhoppare som vill vara anonym. Enligt avhopparen Lukas råder hård disciplin inom förbundet. Medlemmarna arbetar med homofrågor hela tiden, underförstått är att man inte får slösa tid på andra intressen och på det viset skärs kontakten med familjen och vännerna av. Allt du gör skall vara underställt din funktion och uppgift inom förbundet. Lukas som arbetat med diverse propagandaprojekt beskriver att han ibland endast fick tre till fyra timmars sömn. Sömnbrist är för övrigt ett välkänt knep som toppstyrda organisationer använder för att uppnå full kontroll över sina medlemmar.
Man pratar mycket om lojalitet. Du får inte ställa frågor, får inte ifrågasätta svar, hur dumma de än förefaller. Man har ofta en känsla av att man i nästa stund tvingas svära en ed. När man blir medlem blir man tillsagd att inte prata om andra medlemmar eller förtala eller avslöja vad som sker i förbundets "kök". Det ligger ett förtäckt hot att inte hoppa av eller avslöja, säger Lukas till mig.
Jag har talat med avhopparen Daniel, som i verkligheten heter något annat. Han håller med andra avhoppare som säger att det inte finns "något minsta utrymme för intern kritik eller ens eget tänkande" inom homorörelsen.
/Jens Hedmark, samhällsforskare

Jag var på deras informationsträff och efteråt kom fram till en viss välkänd toppaktivist på RFSL och frågade:
- Vad är förbundets officiella inställning till ex-gays?
- Vad menar du, sa hon. Som om hon inte uppfattat frågan, fast det var helt uppenbart att hon ville dra ut på tiden, slippa svara.
- Vad är förbundets inställning till homosexuella som gått behandling och blivit hetero?
Hon såg på mig med konstig blick - rädsla och avsky - och sa att "sådana inte finns".
Miljoner människor existerar alltså inte, enligt RFSL.
Förnekelse och rädsla för sanning - typiskt för homorörelsens propaganda.
/Anna-Karin, flata

Homosexuella Vicky har senaste tre åren levt tillsammans med en av de högsta toppcheferna i tyska LSVD (Lesben- und Schwulenverband Deutschlands). För tyska tv-kanalen RTL avslöjar hon hur unga homosexuella indoktrineras i homorörelsen i Tyskland, och att svenska systerorganisationer RFSU och RFSL tjänar som förebilder. De unga får gå i studiecirklar som hyllar analsex och utbildas för att bokstavligen strida för homosexualitet mot alla som ifrågasätter homorörelsens idéer. Hon vittnar om totalt ointresse för sanningen och rentav militära fasoner.
- Vi som var med i rörelsen var övertygade om att vi ska rädda demokratin och att vi skulle starta ett homokrig. Det ska krigas mot "homofober", där ordet inbegriper alla oliktänkande.
I en rad reportage presenteras unika dokument som beskriver hur ledarna, varav några är dömda för sexbrott och våldsbrott, lär vanliga medlemmar hur de ska agera i debatt.
"Skratta ut först, oväntat och elakt, sen förnedra djupt och beslutsamt, inrikta dig mot de känsligaste punkterna i motståndarens psyke, där du kan orsaka störst skada: eventuella sociala handikapp, eventuell blygsamhet, kärlek till sina nära... Leta fram en svaghet och slå!"
/Magdalena, 23 år, tysk f d flata, idag aktiv inom sexualupplysning

MIN ERFARENHET ÄR ATT det som lockar queer-sexuella till att stödja homorörelsens ideer och syn på homosexualitet är att aktivisterna du möter talar om att du inte har nåt val och som bög eller lesbisk bara kan nå lycka om du anammar RFSLs budskap.
– Att bli bekräftad och bejakad och upplevelsen av att få tillgång till sanningen gör att många kan må bra i homorörelsen. Men den som tvivlar och ställer kritiska frågor får veta att det inte finns någon annan sanning än RFSLs budskap, och de som mår psykiskt dåligt får sällan den hjälp de behöver.
/Karl-Erik Bylund, psykolog

Bär du också på något du vill avslöja om homovärlden? Skriv och berätta!

Nyckelord: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt att vi i Sverige har massor av organisationer som ger stöd till avhoppare från religiösa sekter men inga för avhoppare från homorörelsen, eller har vi dom?? Jag känner många som behöver psykhjälp efter att ha blivit hjärntvättade av RFSU.

Anonym sa...

Jag har själv varit aktiv i RFSL under en tid. Det var under ett år som nyutkommen bög, och jag fick ett underbart stöd av den föreningen. Jag känner inte igen mig på något vis i det som skrivs här i denna bloggen. Det är första gången jag hör talas om den regelrätta hjärntvätten, pressen från förbundet, och allt annat obehagligt. Jag har ju ändå varit mycket i kontakt med gaysamhället på många sätt - men ingenstans har jag sett till dessa företeelser. Kan det vara så att det finns några få som fått allt om bakfoten, när så många ser saken på ett helt annat sätt?

Andreas T sa...

Anonym,
Du får "underbart stöd" på RFSL så länge du tror helhjärtat på vad RFSL lär ut, så är det i alla sekter. Men pröva att ifrågasätta och snart upptäcker du förbundets sektfasoner. Nästa gång du besöker något av deras möten ställ dig upp och meddela att du tvivlar på att homosexualitet är friskt och tänker gå ett terapiprogram. Och se vad som händer!:-)

Du skriver att "några få fått allt om bakfoten" medan "många ser saken på ett helt annat sätt". Det hela handlar inte om vilka är flest - RFSL:s anhängare eller motståndare. Och inte heller om vem som har rätt och vem har fel. Det handlar om annat - att motståndarna, alla som tvivlar på och ifrågasätter RFSL:s budskap, förtigs, förlöjligas, hånas, hotas och hatas, och det ska inte vara så i ett demokratiskt samhälle. RFSL värnar om sina dogmer på exakt samma sätt som en sekt skulle göra, och avhopparnas vittnesmål i detta inlägg belyser detta på ett mycket träffsäkert sätt.
Vittnesmålen jag har är faktiskt många fler. Dem du ser ovan är bara toppen av isberget..

kallabalik sa...

Har varit gift med en smyg bisexuell kvinna i närmare 28 år.
Har själv Aspergerssyndrom mitt något avvikande uppträdande kan kanske framför alt av HBT folk misstolkas. Jag har med åren förstått mer och mer av hur det går till att värva en person till HBT rörelsen. Det handlar om regelrätt hjärntvätt. Läs boken "The brain that changes it self" där förklaras hur plastisk vår hjärna är och lite av hur hjärntvätten går till

Moa sa...

Bra att du citerar rfsl-aktivisten Linus Fremin, bredare spektrum av åsikter ger sidan extra cred.

Jag är inte alls förvånad förresten. Ärkeidioter som Linus Fremin ser Qruiser som ett snuskigt raggställe dit man kommer efter besvikelser på krogen och när man, enligt Linus Fremin egen bekännelse, "mår dåligt" - och det är typiskt för de flesta Qruiserprofiler. Mår man kalas hamnar man aldrig på Qruiser. Och inte i hbtq-världen överhuvudtaget.

Lustigast är att Linus Fremin utan att själv fatta det avslöjar för världen vad det är som sammansvetsar hbt-communityn, och kärlek är det definitivt inte!

Jag undrar, vet Fremin själv att du citerar honom? Hur ställer han sig till det?

Anonym sa...

jag är en välmående och frisk flata. är inte medlem i rfsl, och har aldrig varit det.
är medlem på qruiser, men inte särskilt aktiv där, och framför allt inte för att jag mår dåligt.
det finns människor som mår dåligt överallt.
och jag är fantastiskt glad att jag mår bra, att jag är stolt och nöjd med vem jag är. hoppas att ni som gör den här bloggen också får känna det någon dag.

var den förändring du själv vill se i världen. och om du inte älskar dig själv är det svårt att älska andra.
så: ni som driver bloggen: terapi kanske?
och fundera istället på vad som får människor att hata så mycket, och att engagera sig mot homosexualitet, som är en kärlekshandling.

Andreas T sa...

Anonym,
Det är just av kärlek till sig själv som vi vill bli friska, går i terapi och strävar efter ett bättre liv med familj och egna biologiska barn. Vi drivs av kärlek.

RFSL lär bögar och flator att hata sig själv, försumma sig själv, undervärdera sina möjligheter, underkasta sig dogmerna och fördomarna, för varför annars skulle man som homosexuell tycka att det är fel att vilja bli frisk i kroppen och själen?

Medan exgays är de som bevisligen låtit kärleken vinna över fördömen att homosexualitet inte går att årgärda.
Anonym, hoppas du slutar hata dig själv och din kropp en dag, inser att det finns en väg ut, och går behandling och blir en frisk människa.

Anonym sa...

Hej, jag är en hetroman o pappa till 2 pojkar. Jag har själv gått i samtal för att komma till rätta med de svårigheter en svår barndom åsamkat mig. Livet blir enklare för mig o jag mår bättre men fortfarande så hamnar jag i starka försvar. En vän till mig berättade att hennes son blivit övergreppad av en man under lång tid o varit tvungen söka hjälp hos BUP. Pojken gick i samtal o mamman ville veta hur det kan gå så för pojken? man menar att han genom övergreppen åsamkats en sådan känslomässig smärta att psyket förnekar det som förknippas med traditionell "manlighet" allt förtroende är brutet o han har idag isolerat sig med enbart människor med liknande erfarenheter o sin pojkvän. Hans argumentation är väldigt lik den som förekommer i "rörelsen" Samspelet mellan man o kvinna är brutet när det gäller som partner - handväskor o ytligheter i allmänhet går bra att prata om o med det får mamman sig nöja. vad jag saknar i den här debatten är människor som har kommit fram till vad deras homsexualitet beror på - vad utlöste den - för mig är det klart att det är en störning men det verkar inte vara särskilt ok att tycka så har jag märkt. Hade någon frågat mig vad mina svårigheter grundade sig iför 10 år sedan hade jag inte kunnat svara - i dag kan jag det. Att tillhöra en grupp är en nödvändighet o ska man inte hamna utanför så gäller det att vara lojal. O här är det lätt att man manupulerar sig själv o andra för att gruppen o den egna trygheten o identiteten ska kvarstå. Det finns en massa exempel på detta i samhället inte minst bland religiösa grupper. Så vad är det killar som är så himla attraktivt med andra killar - är det inte den yttersta narcissismen att kopulera med sig själv o bli upphetsad av den andres kraft som man själv anser sig sakna?

Anonym sa...

Hej! Jag har väl i princip aldrig haft några större problem med homosexuella förut men dom senaste 10-15 åren har det hänt något som jag stör mig mer och mer på.Nämligen denna homopropaganda. Förut lyssnade jag mycket på P3 tex men jag var tvungen att sluta pga homopropagandan som mässades ut i media. Desamma gäller Svt. Ibland kan det vara ren Homoupplysning men ofta är det dold propaganda som ska hjärntvätta medborgarna. Nä, jag hoppas någonting drastiskt händer snart.Jag önskar att mina licenspengar gick till något vettigare och fram till dess får jag nog ta och säga upp mig från Radiotjänsts TV avgift.

Anonym sa...

Hej!

Intressant läsning. Undrar dock om du känner till fler källor där människor likt du själv varit homo/bi-sexuell för att nu vara heterosexuell efter terapi osv.

Jag undrar också lite om du har funderat på varför du blev homosexuell från början? Var det något som bara startade eller vet du att det har med specifika händelser som formade dig till den du blev?

Andreas T sa...

Anonym,
Läs på om exgays på nätet, så hittar du fler källor. Det är dessutom så att vi är flera som står bakom denna sajt, så där har du fler än en källa liksom.:-)
//Miriam

Anonym sa...

När jag slutade med pornografi kom attraktionen till motsatta könet tillbaka, tack Jesus

Andreas T sa...

Det var nog inte Jesus. Det var nog bara det sunda förnuftet och viljan att leva ett normalt liv.