Så blir man klokare

Mia Melander som precis flyttat från hemtrakten Örebro till huvudstaden på jakt efter lycka och självinsikt är ett typiskt exempel på en som lyckats frigöra sig från RFSL:s slemmiga grepp och är på rätt väg mot att vara - äntligen vara! - samhällets fullvärdiga medlem.

På högstadiet fick Mia för sig att hon var lesbisk. Svårt att veta varför, men jag antar att hon i likhet med många andra osäkra ungdomar föll offer för någon propaganda, feministernas eller homorörelsens, vem vet. Ja, ni har hört det här tramset i sann Tiina Rosenberg-anda: "alla hetero är latenta homo", "det är ju bara tidsfråga innan alla hetero kommer ut", "du tänder på personlighet, oavsett kön", o s v. Mia drog alltså slutsatsen att hon var bi, detta eftersom hon redan visste att hon tände på killar.

Hon försökte leva efter denna övertygelse, och det blev några mörka år. Ungdomssexualitetens dark ages. Orgier, piller, psykiska besvär, neuroser, ett par självmordsförsök...
Tills hon en gång surfade på min sida (inte denna utan den jag hade innan), började läsa, tvivla och ifrågasätta. Hon fick veta att homosexualitet varken är läggning eller något du föds med (bevisas enkelt med hjälp av några grundläggande kunskaper i genetik och biologisk utvecklingslära). Hon fick veta att det finns allt fler människor som är s k "ex-gays", trots att deras existens förnekas av RFSL och homolobbyn. Hon fick veta att alla sexuella avvikelser, i synnerhet kvinnlig homosexualitet och bisexualitet, går att "reparera", att det finns tekniker och metoder som funkar, bara du själv vill. Hon fick veta vem man ska tala med och hur man gör.

Kort och gott, idag är Mia frisk. Hon tänder inte ens på tjejer. Och inga fler självmordsförsök, HIV-risker, neuroser och gråt om nätterna.
Förra veckan gifte hon sig med Matte, en fantastisk kille som hon älskar av hela sitt hjärta och har ett svindlande bra sexliv med. Och det finns planer på en bebis också, något hon aldrig kunnat om hon förblivit vilseledd och förvirrad angående sin sexualitet.
Grattis, Mia!Nyckelord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: