Klinik med homoterapi snart i Sverige!

 Nu är det äntligen bestämt.
Det ska bli en klinik i Sverige som ska erbjuda behandling av homosexualitet.
ÄNTLIGEN !!!

Vad vi redan vet är att den kommer att finnas i antingen Nacka eller Solna. Själv röstar jag på Solna, fråga mig inte varför, långt att förklara, men bl a för att de erbjudna lokalerna förefaller mig bättre, fast det är naturligtvis subjektivt.

Vi vet också redan att terapiprogrammet är inriktat på samtliga icke-psykiska sexuella avvikelser, s k tvångsstörningar. På vanlig svenska: Transsexuella och pedofiler får fortfarande vända sig till psykmottagningarna runt om i landet, åtminstone så länge dessa störningar officiellt betraktas och hanteras som psykiska åkommor.
Kliniken kommer att ta hand om homosexualitet, i viss mån bisexualitet och i viss mån hälsoskadliga sexuella fobier och filier av andra slag. Allt beror på vilka specialister som kommer att engageras i verksamheten.

Frågan som bekymrar de flesta är priserna (kliniken är naturligtvis privat, åtminstone så länge våra politiker låter sig luras av homolobbyn och motarbetar homoterapi i landstingsregi). Vi vet i nuläget inte vad hela kursen kommer att kosta. Men vi vet att det kommer att gå att få sin behandling finansierad av sociala myndigheter åtminstone till en betydande del, fast jag ännu inte fått chans att sätta mig in i hur det kommer att fungera.

Terapiprogrammet är inte den "reparativa terapi" som kyrkorna och religiösa samfund tillämpar. Där bygger behandlingen på bön och att förtränga sina böjningar, man lär sig att avstå från saker för Jesus skull, typ. Den här kliniken kommer i stället att tillämpa strikt vetenskapliga principer, vi snackar senaste medicinsk forskning och beprövade resultat. Jag kan avslöja att grundidén är att bekämpa störningen genom att angripa och neutralisera tvångsbiten, ungefär så som man gör när man behandlar alkoholister och pedofiler - man låter böjningarna finnas kvar, men utan tvång är patienten inte längre frestad/tvingad till handling, och då är du själv herre över din hälsa och dina preferenser och kan göra ett val, att supa eller inte supa, att antasta pojkar eller inte, att ta emot i analen eller inte. Det finns inte längre någon elak kraft inom dig som tvingar dig att göra så eller så.
Denna bloggs trogna läsare vet redan att jag själv gått ungefär samma program, och det funkar utmärkt för mig. Lever med en supersnygg tjej och inga problem med det sexuella.

Vi vet inte när kliniken öppnar portarna, men det är spikat och klart - den kommer att finnas i stan!
Fantastiskt, eller hur mina vänner?

Själv tänker jag också på annat som är spännande i sammanhanget - att exbögar och exflator kommer att bli fler i Sverige och RFSL äntligen förlorar sitt oförtjänta monopol på allt tyckande i homofrågor. Att alla icke-heterosexuella äntligen kommer att själva kunna välja hur de vill göra med avvikelserna i sin sexualitet.

Nyckelord:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hur ställer jag mig i kön till behandlingen?
Tomas

Anders sa...

Nu är det här inlägget några månader gammalt. Hur går det? Jag är en av dem som gärna skulle bli frisk från den här äckliga sjukdomen... Vill gärna tacka för att du tar dig tid och läger ner engagemang trots att du redan blivit botad. Inte säker på att jag hade gjort detsamma i dina skor. Också ett stort tack för att du vågar tala klarspråk om att det är sjukt, perverst och äckligt utan att för den sakens skull fördöma människan (som t ex de religiösa organisationer jag varit medlem i gjort) - det gör det så mycket enklare att söka hjälp istället för att gömma sig och skämmas. Ser fram emot mer info om programmet. Tack!

Alida sa...

När det kommer till kliniken? Vad kallas det? Jag skulle vilja ha mer exakt information om ... italienska ex-gay grupp

Andreas T sa...

Frågor om kliniken och behandlingen kommer med jämna mellanrum. Tack alla för att ni bryr er!
Jag själv arbetar inte med etablering av kliniken, så jag vet inte när och var. Vet bara att den är på väg, projektet har finansiering och resurser, och att man fortfarande slåss för de ändringar i lagstiftning som behövs för att få igång verksamheten; det har nämligen visat sig att Sverige är så djupt inne i hbtq-träsket att t o m lagarna blivit anpassade till RFSL:s idiotiska dogmer, det måste man först ändra på. Bl a läkarnas säkerhet måste garanteras, det kan man inte i nuläget när homoaktivister kan hata, håna och hota utan några som helst rättsliga påföljder.
Så vi väntar.