Gay rights-grupper manipulerar homosexuella

Det som händer nu i Malawi, en liten konservativ stat i södra Afrika, är naturligtvis trist. Två män - ja, pojkar - sitter häktade sedan december och ska nu ställas inför rätta för öppet homosexuell relation, att de i december 2009 förlovade sig helt öppet.

Jag har alltid sagt och skrivit att det är fel att lagföra sjuka och störda för att de är sjuka och störda, i det här fallet särskilt med tanke på att pojkarna inte åtalas för homosexuell gärning (analsex) utan enbart för att de öppet deklarerat sin läggning. Ett humant samhälle åtalar inte störda utan ger möjlighet till behandling. Gäller såväl psykiskt störda (t ex transvestiter) som folk med genetiska störningar som homosexuella.
So det kan nog inte finnas olika åsikter om händelserna i Malawi, att det som händer är orättvist och fel.

Däremot är det värt att uppmärksamma gay rights-gruppernas roll i det hela.
De finns även i Malawi, dels öppet dels underground. Propagerar för att homosexualitet är normalt och naturligt, precis som de gör i andra länder.
Pojkarna har redan haft förhör och talat med andra om det som hänt. Det visar sig att de före förlovningen aldrig hade haft för avsikt att "komma ut" med sin läggning, aldrig velat vara öppna med att de är homo, och aldrig någonsin velat förlova sig eller på något annat sätt demonstrera sin homosexualitet i samhället. Om de själv hade fått välja skulle de ha hållit låg profil. Det hade varit diverse lokala och internationella gay rights-grupper som övertalat dem till öppenhet och förlovningsceremonin. Och grabbarna blev övertalade. De är ju bara pojkar, lätt att manipulera och påverka.

Gay rights-grupper struntar i enskilda. De vill ha uppmärksamhet. De vill ha kontrovers. De vill testa gränserna, även i sådana samhällen som det malawiska där katolicismen och allmän familjekonservatism lämnar inget utrymme för homosexualitet. Gay rights-grupper prioriterar kampen för idén före enskilda öden, struntar helt i hur enskilda konkreta människors liv påverkas av det de gör. Det gör dessa grupper inget ont att de två pojkarna nu kan dömas upp till 14 år i malawiskt fängelse.
Typiskt.

Och här i Sverige hånar och motarbetar RFSL och andra homolobbyistiska grupperingar de homosexuella som valt behandling. Värsta form av förräderi tycks det vara.

På sätt och vis är vi, progressivt tänkande majoriteten, nöjda. Gay rights-ligorna gräver sina egna gravar.
Men obehagligt är det ändå. Hur många fler vilseledda homosexuella pojkar och flickor, män och kvinnor behöver lida och utsättas för orättvisor innan vi fattar vad alla dessa gay-rights manipulativa lobbyister håller på med, innan vi agerar?


Nyckelord: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

inte ett knyst om processen på qx eller bögsidorna, oxå det typiskt.:)

Hemlig Poet sa...

Bara nyfiken vad är din inställning till Transsexuella?

Andreas T sa...

Alexa,
Transsexualism är diagnostiserad som psykisk störning av WHO och psykiatrikernas professionella organisationer ute i världen.

Den vedertagna åsikten är - och det är min åsikt också - att det är störning att försöka vara den man inte är. Känna sig som något man inte är, känna behov som är främmande för eget kön, bete sig på ett sätt som antyder att man är förvirrad avseende sin biologiska identitet, o s v.
Ens kön bestäms inte av en själv. Man föds som man eller kvinna, punkt slut och inga konstigheter. Och hur mycket man än frestas att tro att man kan bestämma över naturens ordning, så kan man inte det. Det finns inga "kvinnor födda i en mans kropp" eller "män födda i en kvinnas kropp" utan det finns individer med identitetsstörning, mer komplicerad är inte den saken.

Däremot tycker jag inte som WHO, att störningen är helt och hållet psykisk. Jag litar på senaste forskningsrön som antyder att det snarare handlar om en blandning av psykiska, genetiska och sociala faktorer. Samma sak gäller homosexualitet och övriga avvikande sexualiteter.

Och slutligen, anledningen till varför svenska medier går emot vetenskap och "normaliserar" transsexualitet, homosexualitet och dylikt är helt enkelt den att det har växt upp en stor industri kring trenden. Otroligt många tjänar på denna normaliseringstrend. Pengar och politiska poäng. Sex säljer, avvikande sex säljer tiodubbelt. Medan vetenskap är trist och säljer inte. Allt bottnar i det och människan svaghet (arrogans?), att störda människor brukar ha svårt att erkänna - för sig själv, framför allt - att de har störning.:-)