Alexander Bard = vår nye hetero-ikon

Dagens är lektion i hur homorörelsen försöker göra sig märkvärdiga. Ibland är det rentav sorgligt patetiskt att se hur.

Det kungliga bröllopet. Var och en firar årets händelse på sitt vis. Homorörelsens blaska QX har nedkommit med denna roliga artikel, signerat Jon Voss:
Så fick Victoria sin Daniel

Redan ingressen får oss att höja på ögonbryn och undra vad skribenten menar:

STOCKHOLM. Att prinsessbröllop är högintressant för gayvärlden märktes kanske inte bland gästerna i Storkyrkan, men väl bland TV-kommentatorerna liksom i folkhavet som kom för att festa och hylla.

"Högintressant"? Förlåt, på vilket sätt då?
Och har någon förutom Jon Voss hört/sett TV-kommentatorerna "märka" detta "högintresse"?
Vi läser vidare:

Det mest romantiska gayinslag som smög sig in bland det kungliga glittret, var Peter Jöback och Oskar Nilsson kärleksfulla dans i natt på slottet. Kort kunde man skönja de två i bild bland de övriga gästerna.


Två bögar kom till slottsområdet sent på kvällen och dansade, vi antar att de dansade med varann. So what??
Jag var också där och dansade, med en kvinna, trots att jag varit bög under största delen av mitt liv. Är inte det ett mycket mer romantiskt gayinslag?
Nåja, det vilar på Jon Voss personliga bedömning..
Vi läser vidare:

Annars var det främst TV-kommentatorer som Mark Levengood och Roger Lundgren som gav en regnbågstouche åt evenemanget.
Till Storkyrkan var Stockholmsbiskopen Eva Brunne med maka Gunilla Lindén inbjuden men utan att fastna på nyhetsbyråernas bilder.


På vilket sätt gav Levengood och Lundgren "regnbågstouche" åt evenemanget förutom det att de två förekom bland TV-kommentatorerna? Oklart. Att QX väljer att jubla åt det blotta faktum att bögar finns är ren publicitetsjakt och ganska patetiskt.
Intressant att notera bitterheten angående nyhetsbyråernas ovilja att på något sätt rikta strålkastarna på Eva Brunne och Gunilla Lindén. Låter som att homolobbyn bör bearbeta och hjärntvätta nyhetsbyråerna bättre.:-)

Till QX har en läsare irriterat påpekat att såväl när Peter Jöback som miljöminister Andreas Carlgren anlände med respektive till Storkyrkan så missade SvT att notera deras makars namn.

Var det kanske Jöback själv som irriterat påpekade?:-) Och så mer bitterhet. Homolobbyn tycks förlora greppet om SvT, verkar det som.

Stockholm stads arrangemang Love Stockholm hade dock valt att inte uppmärksamma gayvärldens stora intresse. Att numera Prins Daniel Westling av ätten Bernadotte och inte minst den av humor och rapphet begåvade Kronprinsessan Victoria har alla förutsättningar att
bli gayikoner råder det efter denna helg ingen tvekan om.
Men gay eller ej, "störst av allt är kärleken".

Vad har kärleken med den homosexuella åtrån att göra?:-)

Och sedan det där med gayikoner...
Vad är en gayikon egentligen? Någon som kan ge definition?
Ordet finns varken i NE eller SAOL/SAOB. Google ger några tusen träffar på ordet, vilket är ganska futtigt om man nu tänker efter (mitt eget namn+efternamn ger fler träffar faktiskt, betyder det att jag är större än gayikon?).
Ordet gayikon förekommer inte ens i Wiktionary/Wikipedia, homolobbyns viktigaste propagandamedel på nätet.
Denna definition finns att hitta i engelska Wiki:
A gay icon is a historical figure, celebrity or public figure who is embraced by many within lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT) communities.
Embraced. Omfamnad.
Vad detta omfamnande går ut på framgår inte.

De av oss som har något bakom pannbenet fattar väl att det här med gayikoner är ytterligare ett sätt för homorörelsen att dra uppmärksamhet åt sig. Man väljer en känd heteroperson, ju kändare desto bättre och som inte har något med hbtq att göra, ju mindre desto bättre, och utnämner denna till gayikon.

Hmm, tänker jag. Homorörelsen hävdar gång på gång att homosexuella och heterosexuella är lika, att det bara handlar om olika läggningar, som är lika fina, resten är jämlikt i alla avseenden. Om det är så, varför läser vi inte om heteroikoner? Varför går inte heterosexuella ut i medier och utnämner någon känd bög eller flata till heteroikon? Orättvist.

Jag får väl vara först. Nu när min behandling är inne på andra halvan är jag nästan att betrakta som hetero. Så jag tycker jag kan utnämna en bög till heteroikon här och nu.

Jag väljer Alexander Bard.
Jag tycker han är värd att omfamnas på det sättet - för hans idoga rabiata hat mot Carola bara för att hon har en stark åsikt och inte hycklar om den (fast egentligen förstår ju alla att det handlar om avundsjuka, Carola kan ju komma och vinna Melodifestivalen när hon vill, medan Bard är chanslös, får nöja sig med de allätande Östeuropa och Japan).
Jag vet inte hur killen orkar hata så idogt och rabiat, men han är värd att uppmärksammas för det. Med dagens finaste utmärkelse.

Alexander Bard är härmed utnämnd till vår nye HETERO IKON.
Grattis Alexander!


Nyckelord:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Mortal Violence sa...

Ha ha, Bard är väl föredetting värd namnet..
Får man föreslå Gardell istället? Hans hat sträcker sig långt vidare..:-)

Linda sa...

Bra skrivet!
Det där var min tanke precis - hela homovärlden präglas av enormt önsketänkande, och sen måste de bekräfta varandras önsketänkande hela tiden, till den grad att de allihopa börjar tro på att de är friska, populära, viktiga osv

Anonym sa...

önsketänkande, exakt det..
plus utplanerad propaganda..
sen skulle det vara spännande att veta hur mycket i qx-artikeln som är jon voss eget önsketänkande och hur mycket som är ett obligatoriskt måste enligt tidningens centralt fastställda policy..
jag har alltid undrat det när tidningar skriver uppenbar smörja..
fast i jon voss fall är det säkert samma, han är ju chefred där eller?