Expert varnar: HBTQP-lobbyn försöker indoktrinera våra barn

[för dig som inte vet: HBTQP står för homo bi trans queer pedo] 

Nedan är ett utdrag ur en artikel från Christian Post, en kristen amerikansk tidning. Skribenten är Larry Tomczak. Allt religiöst snack och kopplingar till Bibeln till trots är artikeln väldigt intressant. Den avslöjar hur homolobbyn arbetar för att påverka oss och våra barn, hur det i praktiken fungerar med "gay agenda". Nedan är några avsnitt från artikeln i vår översättning. (Vi tackar Larry för tillståndet att publicera de makalösa avslöjandena på den här bloggen.)


Så försöker HBTQ indoktrinera våra barn
"Christian Post", den 8 januari 2015

I biosalonger över hela Amerika visas just nu en film som heter Foxcatcher. Den behandlar den sanna historien om mångmiljonären John Du Ponts mord på den olympiska brottaren David Schultz.
Filmen innehåller också ett homosexuellt förhållande mellan John och Daves bror Mark. Den senare förnekar kategoriskt alla sådana engagemang.

Ex-NFL:aren Michael Sam, som ogenerat kysste sin "älskarinna" på nationell tv, intervjuades nyligen av Oprah Winfrey och noterade det faktum att många NFL-spelare ringer honom och erkänner att de är homosexuella, men de har bara inte kommit ut ännu.
 
Hela tiden pratar diverse TV kändisar och "experter" om det "faktum" att förmodligen 25-30% av amerikanerna är homosexuella. Exakt statistik, däremot: någonstans mellan 2-3%.
 
"American Idol" inleder sin nya säsong med sjunkande tittarsiffror, så programmet försöker krydda upp saker och ting lite. En stilig hunk kämpade länge med sin elektroniska manick tills en het brud berättade för honom om Amazon Kindle. Övertygad om att hon hade en bättre produkt bjöd han henne för att fira genom att gå med honom och hans homosexuelle "make" för en drink.
 
Vad är det som händer? 
En livsstil som är omoralisk, oanständig, skamlig, onaturligt" och en perversion framställs inför tiotals miljoner intet ont anande barn, tonåringar och föräldrar som vanligt, acceptabelt beteende.
Den indoktrinering och propaganda som kommer från de som förespråkar en homosexuell livsstil i vårt land, klassrum och kultur ökar.
 
Vi bombarderas!
 
För ett tag sedan var jag på ett matställe i New Yorks Greenwich Village och frågade servitören, "Finns det en massa homosexuella i stan?" Med ett slugt leende och glimten i ögat svarade han, "Alla i stan är homosexuella!"
Nu trodde jag inte på hans överdrift i en minut, men jag vet vad som ligger bakom det uttalandet. Förmedla intrycket att HBTQ-livsstilen är helt enkelt ett alternativt sätt att leva som är vackert, naturligt och acceptabelt.

Men först, är du verkligen medveten om att denna lavin sveper över vårt samhälle idag? Det är inte en rännil - det är en tsunami! Fokus på familjen. Människorna bakom våra nätverk och kabel-tv som kör denna programmering har en homosexuell agenda.
 
Här är hur Hollywood främjar homosexualitet just nu:
  • Superhajpade "Empire"-serien startar med den Oscarnominerade Terrence Howard som har en homosexuell son - och han är en hunk.
  • "Glee" innehåller minst fem homosexuella karaktärer.
  • "Hem- och ombyggnad"-såpan visar regelbundet hushåll som är lesbiska eller homosexuella partnerskap.
  • "Modern Family" har ett homosexuellt par som nyligen gift sig.
  • "Ellen DeGeneres" skyltar med sin homosexualitet och "äktenskap" mellan framträdanden av gäster som Taylor Swift för att locka unga flickor.
  • "Dancing with the Stars" har en homosexuell domare och homosexuella par.
  • "Biggest Loser".s domare hade lesbiska Jillian Michaels som förebild.
  • "The Good Wife" har nu en lesbisk / bisexuell utredare.
  • "Skandal" har två homofiler.
  • "2 1/2 Män" har precis lagt till en lesbisk dotter.
  • "Greys Anatomy" visar ett lesbisk par och deras (?!) barn.
  • "Survivor" och andra dokusåpor regelbundet paraderar med homosexuella som tävlande.
  • Anderson Cooper säger öppet på TV att han gärna "har sex" med en man 
GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation), GLSEN (The Gay, Lesbian and Straight Education Network), pFLAG (Föräldrar, familjer och vänner homosexuella),
HRC (Human Rights Campaign) och en mängd andra HBTQ-propagandagrupper har budgetar på många miljoner dollar och arbetar offensivt för att övertyga amerikaner att homosexualitet är ett vackert sätt att leva - kanske för ditt barn eller barnbarn?
 
Vad kan vi göra?
 
1. MEDVETENHET - Översikten ovan är inte uttömmande utan till för att varna oss om hur denna bombardemang slår våra hem.
 
2. ALTERNATIV - Att köpa sunda DVD-serier och utvalda streaming-program är ett bra alternativ. Jagad, Gunsmoke, Lilla huset på prärien, I Love Lucy och andra prisbelönta föreställningar är alla tillgängliga och billiga. Min son har två unga pojkar som växer upp med Wally, Larry Mondello, Eddie Haskell och Beaver och kan knappt vänta till nästa avsnitt!
 
3. RÖRLIGHET - Var engagerade och uppmärksamma när opassande tecken "dyker upp" på skärmen. Tala med barnen, undervisa! Pausa programmet för en snabb stund av förklaringar eller följ upp senare vid sänggåendet, i bilen eller vid bordet. Förklara naturens tanke med kärlek och äktenskap mellan en man och en kvinna.
Passivitet är inte ett alternativ. Kolla in hur aggressivt dessa välfinansierade och välorganiserade grupper riktar sin propaganda mot oskyldiga och lättpåverkade barn. I grundskolor, gymnasier, högskolor och media agerar HBTQ-aktivister extremt vilseledande, sofistikerat och strategiskt för att leda nästa generation över klippan till undergång.
 

1 kommentar:

Unknown sa...

Lite roliga fakta som omväxling.

Om man googlar " högmod går före fal på Engelska " alltså vårt gamla uttryck översatt till engelska.

Får man en massa intressanta träffar bland annat. Pride goeth before destruction, och en hel massa varianter på vad som blir följden när man satsar allt för mycket på sånt som har med Pride att göra.

Så vad månde bli resultatet av alla prideparader. För mig låter det som rena parader inför undergången.

Hälsning från han som alltid är ivägen.