Bra att veta om homosexuellas IQ

Visste du att...

...enligt en vetenskaplig undersökning från Massachusetts Institute of Technology har homosexuella ett IQ på i genomsnitt 24,7 enheter lägre än heterosexuella?

(Det visste vi hela tiden, eller hur? De flesta av oss trodde dock att det var några äckliga homofobers påhitt. Men nej. Uppgiften om bögarnas och flatornas lägre intelligens härstammar från en seriös forskning, till homolobbyns förtret skulle jag tro.)

Källan är Lars Andersson på Expressen. Läs hela artikeln här

Intressant att notera att Lars Andersson var tvungen att klä uppgiften i ironi - annars skulle han ha blivit stämd av förargade homoaktivister. Men han klarade sig galant. Inte minst för att alla som menar att uppgiften är trams kan gå till den angivna ursprungliga källan (MIT), och där hitta det aktuella forskningspappret i arkivet.

Logiskt egentligen. Man måste ju ligga under snittet avseende intelligens om man tror att homosexualitet är normalt, naturligt och friskt. Eller hur?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har läst någon stans på internet, att alla böga skall vara genier, eller det vart tvärt om? Trot det var en artikel från vanligtvis felunderättad källa
Det stämmer ju med det psykologer vetat i alla år, de som tror sig vara ovanlig inteligenta, är oftast dom som är enfaldigast.
Det som troligen fått dom att fortsätta tro på lögnen, är väll att de oärliga snor andras idéer.

Andreas T sa...

Homosexuella är nog lika smarta som straighta, störningen kan ju drabba vem som helst utan hänsyn till hur smart man är. Det är snarare så att det är de som försvarar normalisering av homosexualitet som generellt är dummare än de som anser att homosexualitet är fel.
Det beror på att smarta människor, de som ligger över en viss nivå IQ-mässigt, har inga svårigheter att förstå naturens ordning (d v s att homosexualitet är en störning) och heller inga svårigheter att motstå RFSL:s och andra sexsekters eskalerande propaganda, så du hittar dem inte bland folk som försvarar normalisering av homosexualitet. De tillhör vårt läger :-) Därav skillnaden i snitt-IQ mellan populationen homoaktivister och populationen homokritiker.