På plats i Davos

För fjärde året i rad är Andreas på plats i Davos, platsen där världens mäktigaste möts för att diskutera och påverka.

Det finns mycket att rapportera från Davos det här året. Som våra trogna läsare säkert vet är ett av forumets aktuella motton Att kuva otillbörlig lobbyverksamhet, och inom detta område riktas många blickar mot HBTQ-lobbyn som sedan ett antal decennier tillbaka styr och ställer och försöker bekämpa såväl naturens lagar och sunda förnuftet som olika staters demokratiska lagstiftningar och vetenskapliga framgångar.

Andreas har mött flera tunga opinionsskapare och kan konstatera att stödet för HBTQ-agendan är förvånansvärt lågt i Davos. De allra flesta - med undantag för några rabiata bögar - förstår vad HBTQ-lobbyn håller på med och vilken fara den utgör för den unga generationen.

3 kommentarer:

Vilsen sa...

Nu har homolobbyisterna fått nya argument, men ni måste lova att inte berätta vidare, men vetenskapen har gjort några banbrytande upptäckter. Fins två program på Vetenskapsradion där grunderna förklaras, vetandetsvärld som sändes 11 och 12 maj. Det var vist en samling Bajssewisser som forskat.

Man har konstaterat att en del av de bakterier vi har i vårt matsmältningssystem alltså i tarmarna och även ändtarmen, gör vissa personer mycket intelligentare än andra. Men den viktigaste insikten höll dom inne med, nämligen att detta är själva beviset för att alla bögar är genier. Så anledningen till att dom jökar varandra i röven, är för att dom höjer sin intelligens flera enheter, av de inteligensbakterier som överförs, varje gång dom ägnar sig åt rövjök.

Vad jag inte förstår, är varför många av de bakladdare jag jobbat ihop med, verkat tämligen korkade, ja ett par kan nog betraktas som ointelligenta. Men självklart är det så att dom enbart spelat dumma, för att ingen skall förstå den oändliga sprängkraften i korvrytteriet. Tänk om alla skulle börja packa bajs, vilken otrolig massa genier världen skulle översvämmas av, hur skulle det se ut om våra gator sopades av en massa genier.

Så jag tror jag fortsätter vara lika dum i huvet som jag alltid varit. Tror jag avstår från genikurer även i framtiden.
Ibland är det ganska skönt att slippa veta vad genierna har för sig.
Man behöver inte vara Sverige Demokrat för att tycka det är tråkigt bli mobbad av HBT-aktivister, även en gammal Socialdemokrat som jag kan bli väldigt trött på geniernas påhitt.

PS Inte att förglömma vilka som uppfan fekalie-transplantationen, som vissa läkare gör sig breda över att ha infört. Men det har ju sjärtnissarna sysslat med i tusentals år.
DS

stribor sa...

Vilsen, du är så dum. Vilken rolig kommentar! Tänk hur intelligent måste en koprofil vara,han packar från alla öppningar och får en massa intelligenshöjande bakterier!

Vilsen sa...

Bara lite funderingar. Med tanke på stjärtnissar så slog mig att Astrid Lindgren inte gillade HBT-folket nå vidare. Nån Tysk flata hade ju försökt ragga upp henne, men hon förklarade att hon inte var intreserad. Vad hon tyckte om HBT-aktivister framgår av hur hon beskrev bögar Och flator i RonjaRövardotter. Att dom enfaldiga rumpnissarna var små och bodde i undervärlden visar ju hennes syn på bögar klart som korvspad. Att Vildvittrorna fåglar med kvinnobröst som atakerar småflickor, beskrivs som agresiva och elaka är självklart en beskrivning av de ettriga flator hon blivit trakasserad av. Skulle tro att det finns många liknande saker i hennes olika berättelser. Riddaren Kato framstår närmast som en pedofil, som tillsammans med sina spejare förgriper sig på barn det är inte svårt att förstå. Hon blev säkert lika illa behandlad av HBT-aktivisterna som jag blivit. Faktiskt en väldigt trösterik insikt, att det faktiskt är möjligt att freda sig från bögsektens angrepp.