Pride-tvång

Den soldat vid Livgardet som vägrade delta som förare i Stockholm Pride får rätt av Försvarsmaktens personalansvarsnämnd:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/soldat-vagrade-prideparad-far-ratt 

Intressant att observera att SVT använder ett nytt begrepp: Pride-tvång.
Äntligen kallar man saker för vad de är!

/Andreas

2 kommentarer:

Unknown sa...

Otroligt tröttsamt med pride-nissarnas eviga försök att få oss att tro på deras myt om böggener, det senaste korkade försöket var när SR sände Kropp och Stjäl om Diagnos: pedofil. Att hävda att pedofili är genetiskt och inte en mental störning, är viktigt, för att inte störa stjärtnissarnas tro på att dom har böggener och inte har hjärntvättats, för att få en mental störning.

Att HBT-gener är en myt kräver inte någon känrnfysiker för att inse, det är helt enkelt HBT-fanatikernas variant av det som de religiösa sekterna inbillar sina medlemmar, att de är utvalda av Gud. HBT-folk är utvalda genom sina gener.
En annan av myterna bögarna omger sig med, är att homosexuella skulle vara ovanligt intelligenta, men sanningen är bara att dom lägger en otrolig energi på att värva intelligenta människor till sin "sekt". Min erfarenhet, efter att ha jobbat ihop med ett antal homosexuella, är att dom nog snarare är ganska korkade, något som gäller för alla som har anpassat sig till lokaliteten i en sekt, och den blinda tron på dess ledares dogmer.

stribor sa...

Men man måste erkänna att de har lyckats ganska bra, RFSL och HBTIQP-lobby. Allt fler ungdomar får diagnos könsdysfori. Ungdomar som är osäkra på sitt kön, det är precis vad HBTIQP folk önskar sig: mer lamkött. Det kommer alltid att finnas en snäll farbror till hands som hjälper stackars ungdomar att hitta sitt riktiga könsdrift och identitet!Får man från dagis höra av dagispersonal att allt är normalt,att alla får vara som dom vill, att strunta i "juridisk kön",att rödluvan älskade med jägaren som satte på vargen,ja, ni förstår....prägling.