Varför jag bryr mig

Jag fick en kommentar till ett av mina tidigare inlägg. En bland massor av påhopp, grovspråk och hot från homoaktivister och deras bulvaner (raderas direkt) och nästan lika många hyllningar och applåder (några sparar jag förstås, men de flesta måste tyvärr också raderas bort, annars skulle det se ut som om jag bara hade anhängare och inga kritiker, och det skulle ge ofördelaktig obalans i bloggen, hoppas ni mina vänner förstår, läs bara homoaktivisternas bloggar där varenda kommentar är hyllning till bloggen och bloggaren, ser patetiskt ut, eller hur?).

Hur som helst, det var en intressant kommentar, så jag klistrar den som ett separat inlägg här - och mitt svar.
På sätt och vis känns det som toppen på ett enormt isberg. Ett gigantiskt problem i samhället som berör allt möjligt, inte bara homosexualitet.

Lina sa...
Kan du inte bara låta dem som är homosexuella vara det? Lev och låt leva.

Jag vet inte riktigt vad denna Lina reagerat på, om det var en generell tanke eller reaktion på något särskilt. Utan att veta det svarade jag spontant:

Mitt svar:
Lina, jag kan visst det, men det kan inte homolobbyn. De vill tydligen inte låta homosexuella leva som dessa vill, t ex gå och få behandling mot sin åkomma. Homolobbyn attackerar och manipulerar (läs mitt föregående inlägg!). Någon måste ju stå upp för homosexuellas intressen.
Du får gärna sticka huvudet i sanden om du vill. Många gör, tyvärr. Men jag kan inte. Jag vill leva i ett bättre samhälle och tycker det är min medborgerliga plikt att kämpa för det.


Nyckelord: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

du e politiker, så det e oxå ditt jobb att bry sej
så kör på, bry dej!:-)

Sandra Eliasson sa...

Ha gott skratt:
pkjonas gör bort sig igen
Luktar rejäl desperation i homolägret..

Andreas T sa...

Ja, Sandra, skitskoj..
På sätt och vis är alla dessa hatkampanjer sköna att konstatera eftersom de bekräftar att det jag skriver går hem.:-)

However, två saker gör mig ledsen:
1) Den här nya taktiken, att angripa inte mig direkt utan mina läsare och fans, är ganska svinig. Lågt att göra så, även för homolobbyn.
2) Jag fick bara 2% fler unika besökare efter pkjonas-attacken. Nästan ingenting. Killen är en fullkomlig nolla, hans blogg okänd, olänkad och obesökt, typ 60 besök/vecka enligt Bloggportalen, och då förstår vi att det är hans favoriter som "returnerar tjänsten". Futtigt.
LukasRomson (du minns väl) gav mig 25% under flera dagar, det var roligare det. Jag nästan saknar honom/henne.:-))

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet sa...

Jonas har på senare tid börjat undersöka tingens ordning, kanske tillsammans med fler sossar. Det kan nog bli bra till slut.