Månadens hetero utnämnd!

Och så var det dags för månadens hetero.

Månadens hetero är inte bara tänkt att agera motvikt till månadens homo. Processen går dessutom hand i hand med utnämning av månadens heteroikon, något som vi på läsarnas uppmaning började leka med förra året. Du som undrar om bakgrunden till heteroikoniseringen är välkommen att läsa det föregående inlägget i ämnet, klicka här.

Och nu - till månadens hetero.

Månadens heteroikon är naturligtvis Malena Ivarsson, klinisk sexolog som skriver om "sex och sånt" i Aftonbladet.
Utnämningen är självklar, sedan Malena Ivarsson via Aftonbladet replikerade till kollegan Katarina Winters heterofobiska påhopp, och svaret blev denna pärla till artikel:

Självklart skriver jag om penetration

Briljant, tycker vi.
Malena Ivarsson lyckades med den svåra konsten att i politiskt korrekta termer visa det befängda i vissa samhällskrafters idoga försök att sätta likhetstecken mellan män och kvinnor i fråga om fysiologi och homos och heteros i fråga om sexrelaterade beteendemönster.

"...sociologer inte gärna vill vidgå de biologiska olikheterna mellan män och kvinnor, utan menar att könen konstrueras, men det är en för enkel syn..."
"...nu när det nästan blivit trendigt att vara bög..."

Skön undermening, underbar ironi.
Malena Ivarssons artikel smiskar den svenska homolobbyn, vilket i sig är en storslagen bedrift.
Som belönas med utnämning till månadens hetero.

Nyckelord:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

katarina winter ville bögfjäska lite och slicka lite röv på homolobbyn (på jakt efter uppdrag är min gissning) och fick vad hon förtjänade.. snyggt jobbat malena ivarsson!
///joha

Anonym sa...

Perverst är ordet.. tror inte det kan finnas terapi för det. Max