Nu börjar kampanjen för NORMALISERING av tidelag

Artikeln i SvD "Äcklet som norm för förbud" av Mårten Schultz markerar början på den kampanj som homolobbyn med sexsekten RFSL i spetsen inleder i Sverige i höst. Kampanjen är riktad mot den kommande lagen som förbjuder tidelag, alltså mot tidelagsförbudet. Tanken är att åter popularisera det urgamla RFSL-argumentet om att politikerna inte bör bry sig om vad folk ägnar sig åt i sängkammaren så länge ingen skadas av det.
Vi minns hur det var med homosexualitet. Samma argument stod i centrum för homolobbyns budgetfinansierade hårdpropaganda under hela tiden då homosexuella akter (läs analknull) höll på att normaliseras i vårt samhälle. Och nu är det tidelags tur. Sex med djur är på väg att bli normalt och naturligt i Sverige.
Pedofili nästa?

P.S. Det är förresten inte första gången som Mårten Schultz springer RFSL:s ärenden. Här är ett inlägg på hans blogg från 2009. Relevant i sammanhanget. Tidelag är "förbjuden sexualitet" enligt Schultz.

P.P.S. Dags för Andreas Drakenberg på QX.se att rekommendera sex med hundar, svin och pingviner till alla?

2 kommentarer:

maria sa...

håller med
komplett idioti

jajamens BLOGG sa...

Ser ut att vara en riktigt bra blogg. Ska studera den. Har saknat något i den stilen och känt mig väldigt ensam om mina åsikter beträffande normaliseringen av homosex och andra perversioner.